Alapítványunk 25 éves

2017-ben 25 éves lett az Alapítványunk! Ez alkalomból szeptember 23-án jubileumi rendezvény keretében több mint 150-en együtt ünnepeltünk székhelyünkön, a Pesthidegkúti Mozgássérültek Lakótelepén. A rendezvény jó alkalom volt arra, hogy...


Új munkatársat keresünk! Szolgáltatási asszisztens munkakörben.Frissítettük aktualitások rovatunkat.

Utazz velünk, mi elviszünk!


Munkát kínál oldalunk frissült. Megváltozott munkaképességű munkavállalókat kereső cégek elérhetőségeivel is szolgálunk.


Végső búcsút veszünk Kollégánktól és Barátunktól!Búcsúzunk Kollégánktól és Barátunktól!Információk látássérülteknek.Mi mennyi 2018-ban?Munkaszüneti napok 2018-ban.Alapítványunk kéri és köszöni mindazon Pártolók anyagi támogatását, akiknek módjában és szándékában áll az Alapítvány céljainak, működésének segítése, az Szja 1 %-ának felajánlásával, vagy egyéb támogatás formájában.

Adószám: 19702281-2-41


Közhasznú tevékenységeink

Súlyosan fogyatékos emberek társadalmi esélyegyenlőségének elősegítése személyi segítő- és szállító szolgálat működtetésével.

Rehabilitációs foglalkoztatás.

Foglalkozási rehabilitációs tanácsadó iroda működtetése.

Munkaerőpiacon hátrányos helyzetű rétegek képzésének, foglalkoztatásának elősegítése.


Várjuk mindazok jelentkezését, akiknél az ORSZI a komplex felülvizsgálaton, állapot javulást állapított és ezáltal csökkentették, illetve megszüntették a rehabilitációs, vagy rokkant ellátását. Jelentkezni lehet a 06-30-225-2073-as telefonszámon, vagy a nasze@egalitas.hu e-mail címen.


Elérhetõségeink: www.egalitas.hu, e-mail: egalitas@mail.datanet.hu
Telefon: 06-1-274-6233

Rendelkezõ nyilatkozat letöltése

 

Weblap nagyítása

Ha görgetőkerékkel ellátott egérrel rendelkezik, tartsa megnyomva a CTRL billentyűt, közben a görgetőkerék használatával nagyíthat, vagy kicsinyíthet.

A billentyűzetről 10%-os lépésekben tudja növelni vagy csökkenteni a nagyítás értékét. Nagyításhoz nyomja meg a CTRL+(+) billentyűket. Kicsinyítéshez nyomja meg a CTRL+(-) billentyűket. A nagyítás 100%-os értékre való visszaállításához nyomja meg a CTRL+0 billentyűket.

(A fentiekek Windows Internet Explorer 7, Windows Internet Explorer 8 és Firefox 3.0 vagy 3.0-nál újabb verziójú programokra vonatkoznak.)

 

Tevékenységünket a Nemzeti Együttműködési Alap támogatja:


 
 
MEOSZ
 
Mozgássérült Emberek Önálló Élet Egyesülete
 
Fogyatékos.lap.hu
 
OEP segédeszköz lista
 
Mozgásjavító Általános Iskola
 
Bérkalkulátor nyugdíjasoknak is