Munkatársakat keresünk!


Új munkatársat keresünk!
Irodai kisegítő, adatrögzítő pozíció betöltésére.
Új munkatársat keresünk!
Irodai asszisztens munkakör betöltésére.2020 évi ünnepnapok, pihenőnapok,
illetve áthelyezett munkanapok.Információk látássérülteknek.Alapítványunk 25 éves

2017-ben 25 éves lett az Alapítványunk! Ez alkalomból szeptember 23-án jubileumi rendezvény keretében több mint 150-en együtt ünnepeltünk székhelyünkön, a Pesthidegkúti Mozgássérültek Lakótelepén. A rendezvény jó alkalom volt arra, hogy...


Alapítványunk kéri és köszöni mindazon Pártolók anyagi támogatását, akiknek módjában és szándékában áll az Alapítvány céljainak, működésének segítése, az Szja 1 %-ának felajánlásával, vagy egyéb támogatás formájában.

Adószám: 19702281-2-41


Közhasznú tevékenységeink

Súlyosan fogyatékos emberek társadalmi esélyegyenlőségének elősegítése személyi segítő- és szállító szolgálat működtetésével.

Rehabilitációs foglalkoztatás.

Foglalkozási rehabilitációs tanácsadó iroda működtetése.

Munkaerőpiacon hátrányos helyzetű rétegek képzésének, foglalkoztatásának elősegítése.


Várjuk mindazok jelentkezését, akiknél az ORSZI a komplex felülvizsgálaton, állapot javulást állapított és ezáltal csökkentették, illetve megszüntették a rehabilitációs, vagy rokkant ellátását. Jelentkezni lehet a 06-30-225-2073-as telefonszámon, vagy a nasze@egalitas.hu e-mail címen.


Elérhetõségeink: www.egalitas.hu, e-mail: egalitas@mail.datanet.hu
Telefon: 06-1-274-6233

Rendelkezõ nyilatkozat letöltése

 

Weblap nagyítása

Ha görgetőkerékkel ellátott egérrel rendelkezik, tartsa megnyomva a CTRL billentyűt, közben a görgetőkerék használatával nagyíthat, vagy kicsinyíthet.

A billentyűzetről 10%-os lépésekben tudja növelni vagy csökkenteni a nagyítás értékét. Nagyításhoz nyomja meg a CTRL+(+) billentyűket. Kicsinyítéshez nyomja meg a CTRL+(-) billentyűket. A nagyítás 100%-os értékre való visszaállításához nyomja meg a CTRL+0 billentyűket.

(A fentiekek Windows Internet Explorer 7, Windows Internet Explorer 8 és Firefox 3.0 vagy 3.0-nál újabb verziójú programokra vonatkoznak.)

 

Tevékenységünket a Nemzeti Együttműködési Alap támogatja:


 
 
MEOSZ
 
Mozgássérült Emberek Önálló Élet Egyesülete
 
Fogyatékos.lap.hu
 
OEP segédeszköz lista
 
Mozgásjavító Általános Iskola
 
Bérkalkulátor nyugdíjasoknak is